Kabeh Kategori

Omah>News

Dampak krisis Segara Abang ing perdagangan lan transportasi internasional

Miturut Global Times, ing situs web resmi raksasa kapal Jerman Herbert tanggal 22 Desember, status kapal sing kerep katon ing kaca informasi langsung ing wilayah Laut Merah - Terusan Suez nuduhake yen dheweke ngubengi Tanjung Harapan. Amarga kuwatir babagan serangan bersenjata dening Husai Yaman ing kapal, Selat Mand, "tenggorokan" rute pengiriman internasional, wis dadi wilayah segara sing mbebayani sing diupayakake perusahaan pelayaran utama ing saindenging jagad wiwit akhir Desember.

Nganyarke kahanan maritim internasional ing Segara Abang sing terus-terusan nyebabake kenaikan biaya transportasi perdagangan internasional saiki. Amarga kahanan sing ora stabil ing wilayah Segara Abang, transportasi kapal diganggu, lan perusahaan kapal kudu ngadhepi biaya lan risiko keamanan sing luwih dhuwur. Jadwal pengiriman uga wis akeh banget. Akeh kapal kargo sing wis dikirim metu ora bisa ngliwati Segara Abang lan mung bisa dipeksa tetep terdampar ing segara mbukak. Yen kita ngatur jadwal pengiriman maneh saiki, kita kudu nyimpang menyang Cape of Good Hope ing Afrika. Rute iki bakal nambah jadwal pengiriman kira-kira 15 dina dibandhingake karo rute Terusan Suez sing asli. Miturut laporan sing dirilis dening CITIC Futures tanggal 22 Desember, proporsi saiki kapal arah kulon ing wilayah Samudra Hindia sing nyimpang liwat pelacakan lintasan kapal wis tekan 75.9%. Wektu sailing round-trip normal saiki kanggo rute Asia Eropa kira-kira 77 dina, lan wektu lelayaran sawise detouring bakal tambah udakara 3 minggu. Ing wektu sing padha, considering nyuda ing efficiency turnover kapal, wektu babak-trip nyata bisa tekan luwih saka 95 dina.

gambar-1

2024-02-19